Söğüt Vacide Tugay Ortaokulu

Telefon : 0 252 496 50 36
Belgegeçer : 0 252 496 50 08
WEB https://sogutvto.meb.k12.tr
Adres : SÖĞÜT MAH. GÖÇÜPINARI KÜME EVLERİ SÖĞÜT VACİDE TUGAY ILKOKULU BLOK NO 1 MARMARİS / MUĞLA
VİZYON :

SÖĞÜT VACİDE TUGAY ORTAOKULU OLARAK!

İSTİYORUZ Kİ... Köyümüzde; öğrenme temel ihtiyaç olduğu anlaşılsın ve kabul edilsin.

İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda; her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsat ve imkanın verildiğini bilsin.

İSTİYORUZ Kİ... Her türlü ortam ve koşulun öğretmen ve öğrencinin gelişmesine hizmet eden bir unsur olduğunu bilsin.

İSTİYORUZ Kİ... Herkes okulumuzda; çağdaş değerlere sahip, ülkesini ve milletini seven, kendisine güvenen bireyler yetiştirildiğine inansın.

İNANIYORUZ Kİ... Öğrenci, öğretmen ve veli işbirliği ile aşılamayacak zorluklar yoktur.

İNANIYORUZ Kİ... Kalite çalışmalarımızın odak noktası olacaktır.

İNANIYORUZ Kİ... Planlı ve düzenli çalışmak başarının anahtarıdır.

İNANIYORUZ Kİ... Dünya üzerinde ve okullarda her türlü başarı bir insan ürünüdür.

MİSYON :

Söğüt Vacide Tugay Ortaokulu Olarak Misyonumuz!

21. yüzyılda Ulu Önder Atatürk´ün Türk Milletinin geleceğine ışık tutan ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanı gönülden seven, demokrasiye bağlanmış ve inanmış, insan haklarına saygılı, gerektiği yerde hoşgörülü, gerektiği yerde eleştiren ve çözüm üreten, çağdaş, çağın teknolojik bilgi ve becerileri ile donatılmış, günümüzün gelişen ve değişen koşullarına uyum sağlayabilen, üretken, akıl yolunu tercih eden, yabancılarla ilişki kurabilmek için gerekli dil donanımına sahip, orta öğretim için gerekli ön bilgi ve becerilere sahip, bulunduğu yerleşim yerinde saygın, sanata ve spora duyarlı, başarılı bir eğitim ve öğretim ortamı olan, öğrenci merkezli eğitim sunan Söğüt Vacide Tugay Ortaokuluyuz!
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 8:30-16:10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Fueloil
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Köyümüz denize kıyısı olan şirin bir tatil yeridir. Köyde insanlar geçimini başta turizm olmak üzere, hayvancılık, balıkçılık, adaçayı, zeytincilik, bademcilik ve keçiboynuzu toplayıcılığıdır. Köyün nufusu 2200 dolaylarındadır. Köyde bir posta ofisi bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 44 Km mesafede.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol, voleybol, masa tenisi, dart, satranç ve zeka oyunları
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz bünyesinde Zeka Oyunları sınıfı ve Z-Kütüphane bulunmaktadır. Ayrıca okul bahçesinde üstü kapalı spor alanı, basketbol sahası ve halı sahamız mevcuttur.